حتی تصور اینکه یه نفر بتونه بدون خرید بلیط هواپیما از سیستم کنترلی و امنیت فرودگاه یک کشور رد بشه و حتی سوار هواپیما هم بشه، دور از انتظاره! ماجرای عبور دختر 7 ساله از گلو گاه های امنیتی ژنو، موضوعی که تیتر جنجال برانگیز رسانه های اروپا شد و سیستم امنیتی فرودگاه ژنو رو به چالش کشید. با رسپینا24 همراه باشین.
دختر بچه ی 7 ساله ای که خودش به تنهایی و بدون بلیط هواپیما، وارد فرودگاه ژنو شده و بعد عبور از بخش های امنیتی و کنترل فرودگاه تونسته سوار هواپیما بشه و یه جنجال خبری بزرگ درست کرده و نه تنها مسئول های فرودگاه ، که حتی رسانه های خبری کل اروپا رو هم حسابی شگفت زده کرده!
پروازی که این دختر بچه تونسته بدون داشتن بلیط هواپیما، سوارش بشه؛ متعلق به خطوط هوایی ایزی جت و به مقصد آژاکسیوی فرانسه بوده!
جدا از خبر جنجالی که تونست به کل، امنیت و کنترل فرودگاه رو زیر سوال ببره، این سوال برای خیلی ها پیش میاد که جریان از چه قرار بوده و چرا این دختر بچه 7 ساله به تنهایی، وارد فرودگاه شده، سیستم های کنترلی رو رد کرده و درنهایت هم تونسته سوار هواپیما ایزی جت بشه.
چطوری این دختر بچه سر از فرودگاه ژنو در آورده؟
داستان ازین قراره که این دختر 7 ساله، پدرش رو تو خیابون گم می کنه و همینطور که دنبال پدرش میگشته، سوار یکی از خط های ویژه قطار میشه و سر از فرودگاه ژنو در میاره، وارد فرودگاه میشه از گیت های کنترل فرودگاه خیلی راحت رد میشه و وارد هواپیما ایزی جت به مقصد آژاکسیوی فرانسه میشه. در نهایت هم یکی از کارکنان فرودگاه متوجه حضور این دختر بچه در هواپیما میشه و مستقیما اون رو به پلیس فرودگاه تحویل داده.
بر طبق گزارش های به دست اومده:
برتران استامپفلی، سخنگوی فرودگاه ژنو در واکنش به این رویداد گفته: "سیستم باید به نحو مطلوبتری نقایص امنیتی را که یک بچه می تواند با استفاده از آن وارد هواپیما شود، شناسایی کند. این رویداد بیسابقه و تاسف آور به خوبی این مسئله را نمایان کرد."
بعد از این اتفاق فرودگاه ژنو در نظر داره ساز و کارها و تدابیر امنیتی خودش رو تقویت کنه. طی روزهای گذشته این دومین باری هست که فردی با عبور از نقاط کنترل فرودگاه ژنو بدون بلیط هواپیما، سوار هواپیما میشه.